Sortides de cap de setmana

Curs 2008 - 09

Aquí hi ha la informació sobre les sortides de cap de setmana.
  • 22 - 23 de Nov. - Sortida a La Llobeta (Aiguafreda)
  • 14 - 15 de Mar. - Sortida al Mas Banyeres (Centelles)
  • 25 - 26 d'Abril - Sortida a Terrassa a la trobada general d'Esplac.

22 - 23 de Nov. - Sortida a La Llobeta (Aiguafreda)

El cap de setmana del 22-23 de novembre vam fer la sortida de tardor. Aquest cop la casa escollida va ser la casa de colònies de La Llobeta, al terme municipal d’Aiguafreda. Tot i que la casa estava molt plena (érem tres esplais diferents) disposàrem del nostre espai on fer les activitats previstes. En aquesta ocasió, el tema central de les colònies va girar entorn el món dels artistes. A través de diferents activitats vam conèixer aquells elements necessaris per convertir-se en un artista complert. Tampoc van faltar-hi el clàssic joc de nit ni la història de por. Per altra banda, com a novetat, les més grans de l’esplai ens van preparar un memory game que va resultar molt entretingut.


14 - 15 de Mar. - Sortida al Mas Banyeres (Centelles)

El cap de setmana del 14 i 15 de març vam fer la sortida de primavera (tot i que estrictament parlant encara no hi érem). Vam anar, un altre cop, pels voltants de Centelles, aquest cop al Mas Banyeres, una casa on vam estar molt bé i que recomanem si busqueu un lloc per a passar-hi uns dies. Les activitats van girar entorn de la resolució del misteriós assassinat d'un treballador de la casa, el jardiner. A més, vam fer el clàssic joc de nit i vam recuperar el posterior joc de por, només permès per als més grans i valents!


25 - 26 d'Abril - Sortida a Terrassa a la trobada general d'Esplac

Els dissabte 25 i el diumenge 26 d'abril els vam passar a Terrassa, en el marc de la trobada d'esplais pertanyents a l'associació d'esplais catalans Esplac. Ens vam dividir en dos grups: petits, amb als nens d'entre 6 i 9 anys i mitjans, amb els nens d'entre 9 i 12. El cap de setmana va consistir en diverses activitats, una cercavila, el joc de nit i un bon xàfec que ens va caure a sobre. Ens allotjàrem en diversos col·legis de la ciutat. El diumenge, com a cloenda, es va celebrar un dinar amb nens i nenes, monitors i pares de tots els esplais. En total vam ser unes dues mil persones. Tot va anar molt bé i esperem repetir-ho la pròxima vegada.


Curs 2007 - 08

Aquí hi ha la informació sobre les sortides de cap de setmana.
  • 17 - 18 de Nov. - Sortida a Can Miqueló (St Martí de Centelles)
  • 8 - 9 de Març - Sortida a Can Vendrell (Sant Feliu de Buixalleu)

17 - 18 de Nov. - Sortida a Can Miqueló (St Martí de Centelles)



El cap de setmana del 17 i 18 de novembre vam fer una sortida de cap de setmana a la casa de colònies de Can Miqueló, situada a Sant Martí de Centelles. Van ser dos dies plens d’activitats i jocs on vam gaudir tots plegats buscant l’aigua de l’eterna joventut. Vam jugar, cantar, caminar, dormir... i els més atrevits també vam participar en el joc de por nocturn. Van ser dos dies fantàstics de convivència enmig de la natura.


8 - 9 de Març - Sortida a Can Vendrell (Sant Feliu de Buixalleu)


La sortida del passat més de març ens va portar cap a la comarca de La Selva, una mica més lluny d'on acostumem a anar, cap al poble del Teatre de Guerrilla, Sant Feliu de Buixalleu. El tema central de les colònies va ser la convivència entre diverses tribus, cadascuna d'elles formada per nens i nenes de totes les edats. Fou interessant veure com cada tribu s'organitzava. Després, les tribus van competir entre elles. No van faltar ni el joc nocturn ni la son l'endemà al matí, quan tots ja estàvem molt cansats.